Spoštovani!

Približuje se evropski dan konservatorstva-restavratorstva, ki bo letos 13. oktobra 2019. Kot že lani, se Društvo restavratorjev Slovenije, ki je aktivni član Evropske zveze konservatorsko-restavratorskih društev oziroma E.C.C.O. (European Confederation of Conservator-Restorers’ Organisations), pridružuje praznovanju tega dneva. (več na: http://www.ecco-eu.org)

Praznovali ga bomo z različnimi konservatorsko-restavratorskimi dogodki, ki bodo objavljeni na naši in spletni strani E.C.C.O. ter bodo po vsej Evropi potekali med 7. in 13. oktobrom 2019. V evropski projekt bodo vključena konservatorsko-restavratorska društva in združenja 22 držav, ki so člani E.C.C.O.

Prijave so odprte do četrtka 3. oktobra 2019; prosimo da vaše zanimive dogodke čimprej prijavite v program prireditev tako, da izpolnite preglednico s podatki o dogodku, ki jo najdete na povezavi

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1vw2isqfW8zGQCfM8dUEDEx8rvBgTcA9O2DdbCyxyxnY/edit?usp=sharing

Navodila za vnos podatkov pošiljamo v priponki!

Vse zbrane konservatorsko-restavratorske prireditve bodo v času evropskega tedna konservatorstva-restavratorstva objavljene na spletni strani http://evropskidankonsrest2019.splet.arnes.si/ ter na strani Evropske konfederacije konservatorsko-restavratorskih organizacij E.C.C.O., katere člani smo.

Vabljeni!

mag. Martina Lesar Kikelj,

predsednica Društva DRS

 

NAVODILA ZA VNOS PODATKOV