Spoštovani!

Vabimo vas na 24. strokovno srečanje konservatorjev-restavratorjev, ki bo v ponedeljek, 27. maja 2024 ob 9.00 uri v prostorih Posavskega muzeja Brežice, grad Brežice, Cesta prvih borcev 1, Brežice.

Otvoritvi srečanja bo sledila predstavitev vsebin novega Zbornika konservator-restavrator in otvoritev razstave strokovnih plakatov, ki bo odprta do 28. junija 2024. Dogodek je del Konservatorsko-restavratorske transverzale, ki z različnimi dejavnostmi osvetljuje prizadevanja vseh, ki varujejo našo kulturno dediščino.

Vabilo in program srečanja sta v priponki.

 

Ker gre za celodnevni dogodek smo v prireditev vključili tudi kosilo. To bo organizirano v prostorih gradu Brežice in je plačljivo v okviru kotizacije dogodka. Na kosilo in na dogodek se prijavite preko spletnega obrazca https://forms.gle/PZAGFepW7DKTYxJT7, najkasneje do 17.5.2023.

Tisti, ki ste se že prijavili in plačali kotizacijo in ste avtorji člankov, vas prosimo, da se vseeno prijavite na dogodek preko spletnega obrazca, najkasneje do 17.5.2023, zaradi boljše organizacije https://forms.gle/PZAGFepW7DKTYxJT7.

Hkrati vas opominjamo, da smo podaljšali rok za oddajo plakatov. Nov rok je 17. 5. 2023, ki je tudi zadnji rok oddaje plakatov na skupno zbiralno mesto v Restavratorskem centru pri vratarju. Prosimo, da zavoljo tekoče organizacije, plakatov na dan dogodka ne prinašate v Posavski muzej Brežice.

 

Vljudno vabljeni!

 

Vabilo – pdf

Program strokovnega srečanja 2024 – pdf